nelyagladun@gmail.com
Тема програми Технологія приготування солодких страв і напоїв.
Тема уроку Значення солодких страв в харчуванні. Класифікація.
https://ppt-online.org/220316
Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 420
Тема уроку Плоди зерняткові, кісточкові, ягоди та горіхоплідні.
Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 421-428
Тема уроку.
Технологія
приготування та відпуск компотів із свіжих та заморожених плодів.
Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки435-438
Тема уроку.
Желеподібні страви.
драглеподібних речовин: желатин, агар, агароїд.
https://otherreferats.allbest.ru/cookery/00106381_0.html
Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки438-449
Тема уроку.
Технологія
приготування та відпуск гарячих солодких страв
http://ua.textreferat.com/referat-1397-1.html
Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 449-454
Тема уроку.
Технологія приготування та відпуск гарячих напоїв чаю, кави, какао
https://works.doklad.ru/view/PWqdpy469BM.html
Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 455-458
Лабораторно-практична робота
Тема Технологія приготування солодких страв і напоїв.
Домашнє завдання:оформити лабороторну роботу,
зробити технологічні картки:узвар із сухофруктів вихід 200г;
кисіль молочний вихід 200г;Желе з плодів або свіжих ягід вихід 250г;
мус суничний вихід 250г;самбук абриковосий вихід 250г;крем києвський
вихід 250г;яблука в тісті смажені,пінник горіховий, кава глясе.
Тема. Технологія
приготування тіста та виробів з нього
Тема уроку. Підготовка
сировини для замішування тіста.
Домашнє завдання:написати конспект,дати відповіді на питання
В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 468-472
Тема уроку. Технологія
приготування начинок
Домашнє завдання: повторити приготування начинок
Тема уроку.
Технологія приготування рідкого прісного тіста та
виробів з нього
https://studfile.net/preview/8108793/page:5/
https://www.youtube.com/watch?v=iZLxFAGyC3c
https://www.youtube.com/watch?v=PX4lQqxavmg
https://www.youtube.com/watch?v=nCoz8VR62N4
https://www.youtube.com/watch?v=WHJvMItgEhE
https://studfile.net/preview/8108793/page:5/
https://www.youtube.com/watch?v=iZLxFAGyC3c
https://www.youtube.com/watch?v=PX4lQqxavmg
https://www.youtube.com/watch?v=nCoz8VR62N4
https://www.youtube.com/watch?v=WHJvMItgEhE
Домашнє завдання: повторити приготування млинців та оладок
Тема уроку. Технологія приготування дріжджового тіста
https://allref.com.ua/uk/skachaty/tehnologiya_prigotuvannya_drizhdzhovogo_tista_ta_virobiv_z_nogo
https://drive.google.com/open?id=1lwGqSNBlHHxyPuKRZ5GG88mqMVBC_7zL
https://allref.com.ua/uk/skachaty/tehnologiya_prigotuvannya_drizhdzhovogo_tista_ta_virobiv_z_nogo
https://drive.google.com/open?id=1lwGqSNBlHHxyPuKRZ5GG88mqMVBC_7zL
Виконати дослідницьку роботу:
- Визначити втрати маси при випікання ватрушок, розтягаїв, пирога й кулеб’яки.
- Пояснити, чому маса виробів зменшується, а об’єм збільшується?
- Визначити час бродіння і якість дріжджів.
- Визначити час і якість бродіння опари?
- Визначити час і якість бродіння тіста.
- Пояснити, для чого виконують обминання тіста під час бродіння 2-3 рази.
- Пояснити, чому необхідно розстроювати вироби перед випіканням (дріжджові)?
- вистоялись, випікались, невідповідна температура
Вирішити проблемну ситуацію
- Тісто погано бродить
- Вироби бліді
- Вироби підгоріли
- Тісто кисле
- Вироби сіли
- Тісто потріскалось
- Вироби «важкі»
Тема уроку.Технологія приготування виробів з прісного здобного
тіста.
https://works.doklad.ru/view/RGrC1QKAEE0.html
Домашнє завдання: В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 482-495
Знайдіть на полі відомі українські страви
"Устаткування
підприємств громадського харчування"
Тема. Сучасне холодильне устаткування
Домашнє завданн: Зробити презентацію на тему:"Сучасне холодильне устаткування"
Лабораторно-практична робота
Тема. Холодильне устаткування
https://vseosvita.ua/library/laboratorna-robota-14-sucasne-holodilne-ustatkuvanna-110851.html
Домашнє завданн:офрмити лабораторну роботу, відповісти на питання.
"Гігієна та санітарія виробництва"
Тема. Гігієнічна
оцінка якості харчових продуктів
https://allref.com.ua/uk/skachaty/Gigiyena_harchuvannya%7C_Gigiyenichna_ocinka_i_sanitarna_ekspertiza_produktiv_harchuvannya
https://www.slideshare.net/cdecit/6-71714897
https://allref.com.ua/uk/skachaty/Gigiyena_harchuvannya%7C_Gigiyenichna_ocinka_i_sanitarna_ekspertiza_produktiv_harchuvannya
https://www.slideshare.net/cdecit/6-71714897
"Організація виробництва та обслуговування"
Тема. Обслуговування святкових вечірок.
https://pidruchniki.com/12991010/turizm/osoblivosti_obslugovuvannya_tematichnih_benketiv
Домашнє завданн: Зробити презентацію на тему"Обслуговування святкових вечірок."
Зразок презентації
https://drive.google.com/open?id=1JFfOQyQ_kBz0eq8yuAtbV7J6d5GAfXIN
Тема. Сервіровка столу
https://tourism-book.com/pbooks/book-60/ua/chapter-2267/
https://www.youtube.com/watch?v=FKiFMQh5Fvc
Виробниче навчання
Тема. Механічна кулінарна обробка птиці
https://drive.google.com/file/d/1PHLrwQTPHghMgQGZzzLDc6OdYwKQemeM/view?usp=sharing
Тема. Сервіровка столу
https://tourism-book.com/pbooks/book-60/ua/chapter-2267/
https://www.youtube.com/watch?v=FKiFMQh5Fvc
Домашнє завданн: Зробити презентацію на тему "Сервіровка столу"
Виробниче навчання
Тема. Механічна кулінарна обробка птиці
https://drive.google.com/file/d/1PHLrwQTPHghMgQGZzzLDc6OdYwKQemeM/view?usp=sharing
Творчі роботи
учнів:
https://drive.google.com/open?id=1MYRTqQDzQITrM8pQjRqmKOeEEdJFy44W
https://drive.google.com/open?id=1mrQDG2cftxnFy6GUKx078zcYr0IpQZv1
https://drive.google.com/open?id=1mrQDG2cftxnFy6GUKx078zcYr0IpQZv1
https://drive.google.com/open?id=1JFfOQyQ_kBz0eq8yuAtbV7J6d5GAfXIN
https://drive.google.com/open?id=1ipOok_RP21ty96DwuB2IyJrSA0d_ExlN
https://drive.google.com/open?id=1BdFqO6D1HsL4hAGioUtF28U8kzInwHDV
https://drive.google.com/open?id=17bhQiZRwjjHYD8vgckxTds1xcImWpVK2
https://drive.google.com/open?id=12yH2fNYVibwUWyu6bw0hNOIC-XBXVPhO
https://drive.google.com/open?id=1Udzuk2olDQCcHx_QLxjG5eK7Nrb7Ju_N
https://drive.google.com/open?id=1ipOok_RP21ty96DwuB2IyJrSA0d_ExlN
https://drive.google.com/open?id=1BdFqO6D1HsL4hAGioUtF28U8kzInwHDV
https://drive.google.com/open?id=17bhQiZRwjjHYD8vgckxTds1xcImWpVK2
https://drive.google.com/open?id=12yH2fNYVibwUWyu6bw0hNOIC-XBXVPhO
https://drive.google.com/open?id=1Udzuk2olDQCcHx_QLxjG5eK7Nrb7Ju_N
Комментариев нет:
Отправить комментарий