3кк-18


                            Домащні завдання надсилати  викладачу за адресою:
                                               nelyagladun@gmail.com


                     Тема програми  Технологія приготування солодких страв і напоїв.

                     Тема уроку Значення солодких страв в харчуванні. Класифікація.

                                                 https://ppt-online.org/220316


  
 Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки 420 
 
                  Тема уроку  Плоди зерняткові, кісточкові, ягоди та горіхоплідні.
 
 
 
 
 
 
 
  Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня" сторінки 421-428  


   Тема уроку.
Технологія приготування та відпуск компотів із свіжих та заморожених плодів.


 Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки435-438
 
 
 
  Тема уроку.
Желеподібні страви. драглеподібних речовин: желатин, агар, агароїд.

https://otherreferats.allbest.ru/cookery/00106381_0.html 
 Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки438-449
 
 
  Тема уроку.
Технологія приготування та відпуск гарячих солодких страв
 
http://ua.textreferat.com/referat-1397-1.html 
 Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки 449-454
 
   Тема уроку. 
Технологія приготування та відпуск гарячих напоїв чаю, кави, какао 
 
https://works.doklad.ru/view/PWqdpy469BM.html 
  Домашнє завдання В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки 455-458



Лабораторно-практична робота
 Тема Технологія приготування солодких страв і напоїв.
 
 
      Домашнє завдання:оформити лабороторну роботу, 
  зробити технологічні картки:узвар із сухофруктів вихід 200г;
  кисіль молочний вихід 200г;Желе з плодів або свіжих ягід вихід 250г;
  мус суничний вихід 250г;самбук абриковосий вихід 250г;крем києвський
  вихід 250г;яблука в тісті смажені,пінник горіховий, кава глясе. 




Тема. Технологія приготування тіста та виробів з нього

Тема уроку. Підготовка сировини для замішування тіста.





  Домашнє завдання:написати конспект,дати відповіді на питання
  В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки 468-472


Тема уроку. Технологія приготування начинок
 

 
  Домашнє завдання: повторити приготування начинок 


Тема уроку.  
Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього

https://studfile.net/preview/8108793/page:5/ 

https://www.youtube.com/watch?v=iZLxFAGyC3c 

 https://www.youtube.com/watch?v=PX4lQqxavmg

https://www.youtube.com/watch?v=nCoz8VR62N4 

https://www.youtube.com/watch?v=WHJvMItgEhE 


 Домашнє завдання: повторити приготування млинців та оладок



Тема урокуТехнологія приготування дріжджового тіста  

https://allref.com.ua/uk/skachaty/tehnologiya_prigotuvannya_drizhdzhovogo_tista_ta_virobiv_z_nogo 

https://drive.google.com/open?id=1lwGqSNBlHHxyPuKRZ5GG88mqMVBC_7zL 

Виконати дослідницьку роботу:


  1. Визначити втрати маси при випікання ватрушок, розтягаїв, пирога й кулеб’яки.
  2.  Пояснити, чому маса виробів зменшується, а об’єм збільшується?
  3.  Визначити час бродіння і якість дріжджів.
  4.  Визначити час і якість бродіння опари?
  5.  Визначити час і якість бродіння тіста.
  6.  Пояснити, для чого виконують обминання тіста під час бродіння 2-3 рази.
  7.  Пояснити, чому необхідно розстроювати вироби перед випіканням (дріжджові)?
  8. вистоялись, випікались, невідповідна температура



Вирішити проблемну ситуацію


  1. Тісто погано бродить
  2. Вироби бліді
  3. Вироби підгоріли 
  4. Тісто кисле
  5. Вироби сіли
  6. Тісто потріскалось
  7.  Вироби «важкі»
 


Тема уроку.Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста.  

https://works.doklad.ru/view/RGrC1QKAEE0.html 


 Домашнє завдання: В.С. Доцяк "Українська кухня"  сторінки 482-495




  
Знайдіть на полі відомі українські страви 
 
 

"Устаткування підприємств громадського харчування"



                                 Тема. Сучасне холодильне устаткування 


 Домашнє завданн: Зробити презентацію на тему:"Сучасне холодильне устаткування"






Лабораторно-практична робота
Тема. Холодильне устаткування 

https://vseosvita.ua/library/laboratorna-robota-14-sucasne-holodilne-ustatkuvanna-110851.html
 
 Домашнє завданн:офрмити лабораторну роботу, відповісти на питання.
 




"Гігієна та санітарія виробництва"


 

                                   





"Організація виробництва та обслуговування"


Тема. Обслуговування святкових вечірок.

 https://pidruchniki.com/12991010/turizm/osoblivosti_obslugovuvannya_tematichnih_benketiv


 Домашнє завданн: Зробити презентацію на тему"Обслуговування святкових вечірок." 



Зразок презентації
https://drive.google.com/open?id=1JFfOQyQ_kBz0eq8yuAtbV7J6d5GAfXIN



Тема.  Сервіровка столу

https://tourism-book.com/pbooks/book-60/ua/chapter-2267/

https://www.youtube.com/watch?v=FKiFMQh5Fvc


 Домашнє завданн: Зробити презентацію на тему "Сервіровка столу"

 
Виробниче навчання

Тема. Механічна кулінарна обробка птиці 

 https://drive.google.com/file/d/1PHLrwQTPHghMgQGZzzLDc6OdYwKQemeM/view?usp=sharing






Творчі роботи учнів:




Комментариев нет:

Отправить комментарий