В 2015 році підвищила
кваліфікацію в Білоцерківському
Інституті післядипломної освіти інженерно-педагогічних працівників ДВНЗ
«УМО» 25.09.2015 р.(за програмою
викладачів професійно-теоретичної підготовки ПТНЗ) Свідоцтво СПК №86031
В 2015 році
приймала активну участь в підготовці встановлення рекордів України:
·
найбільша кількість дерунів - 4518 дерунів;
·
булава з тіста довжиною 2м 17см;
·
зображення прапора України з найбільшої кількості
пряників. Розміри прапора становили: довжина - 4м, ширина – 8 м.
В 2016 році взяла участь у роботі
Міжнародного науково - практичного Інтернет – семінарі "Інноваційні
технології при підготовці фахівців ресторанного господарства"
В 2017 році приймала участь в підготовці рекорду
П'ятихатського району, а саме в приготуванні налисника довжиною - 90см, шириною
- 16см, вагою - 10,5кг.
Прийняла участь в проекті «Дніпропетровщина кулінарна: історична та сучасна»,
який передбачав пошук цікавих стародавніх рецептів страв рідного регіону.
Створен відеофільм.
Проведен відкритий
урок-гра в групі 2КК-16 з професії «Кухар. Кондитер» з предмету «Технологія приготування їжі з
основами товарознавства» по темі "Технології приготування страв з
м'яса". Учні розповідали про різноманітні страви з м'яса та технологію їх
приготування. Кожна вірна відповідь була відзначена прикрасою на ялинці, адже
урок проходив в День Святого Миколая.
В 2018 році були проведені
бінарні уроки в групі 2КК-16, за темою "Приготування виробів з дріжджового
тіста"
та в групі 3КК-18 на тему "Нарізання овочів".
Проведені нестандартні уроки:
·
урок - екскурсія в 7КК-17 з предмету устаткування
підприємств громадського харчування по темі "Машини та механізми для
приготування тіста", який пройшов в кафе "Добробут" міста Жовті
Води;
·
урок «Кулінарна мандрівка» в групі 2КК-16 з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по темі
"Технологія приготування холодних страв та закусок". Учні підготували
цікаві доповіді про кулінарні традиції Франції, Індії, Росії, Японії,
Китаю, Єгипту. Розповіли про приготування холодних страв та закусок в цих
країнах;
·
урок змагання «Що? Де ?Коли?» в групі 2КК-16 за темою
«Технологія приготування солодких страв та напоїв».
В 2019 році проведен бінарний урок в групі 3КК-18 на тему "Приготування
виробів з бездріжджового тіста "
Розробила ККЗ по
темі "Приготування виробів з дріжджового тіста" для метод центра.
Прийняла участь в творчій
групі:
·
по підготовці тестів для II етапу всеукраїнського
конкурсу фахової майстерності з професії "Кухар";
·
по підготовці тестів для обласної олімпіади з професії
"Кухар 3 розряду".
Прийняла участь в
обласному проекті "Строката планета:
страви народів Європи". Створен відеофільм.
В 2020 році пройшла онлайн - курси "Академічна
доброчесність", та
проведен інтерактивний урок з географії,
англійської мови та технології приготування їжи по темі "Знайомство з Великою
Британією"
Комментариев нет:
Отправить комментарий