Педагогічна скарбничка



В 2015 році підвищила кваліфікацію в Білоцерківському  Інституті післядипломної освіти інженерно-педагогічних працівників ДВНЗ «УМО»  25.09.2015 р.(за програмою викладачів професійно-теоретичної підготовки ПТНЗ) Свідоцтво СПК №86031
В 2015 році  приймала активну участь в підготовці встановлення рекордів України:
·        найбільша кількість дерунів - 4518 дерунів;
·        булава з тіста довжиною 2м 17см; 
·        зображення прапора України з найбільшої кількості пряників. Розміри прапора становили: довжина -  4м, ширина – 8 м.
В 2016 році взяла участь у роботі Міжнародного науково - практичного Інтернет – семінарі "Інноваційні технології при підготовці фахівців ресторанного господарства"
В 2017 році приймала участь в підготовці рекорду П'ятихатського району, а саме в приготуванні налисника довжиною - 90см, шириною - 16см, вагою - 10,5кг.
Прийняла участь в проекті «Дніпропетровщина кулінарна: історична та сучасна», який передбачав пошук цікавих стародавніх рецептів страв рідного регіону. Створен відеофільм.
Проведен відкритий урок-гра в групі 2КК-16 з професії «Кухар. Кондитер» з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по темі "Технології приготування страв з м'яса". Учні розповідали про різноманітні страви з м'яса та технологію їх приготування. Кожна вірна відповідь була відзначена прикрасою на ялинці, адже урок проходив в День Святого Миколая.
В 2018 році були проведені бінарні уроки в групі 2КК-16, за темою "Приготування виробів з дріжджового тіста" 
та в групі 3КК-18 на тему "Нарізання овочів".
 Проведені нестандартні уроки:
·       урок - екскурсія в 7КК-17 з предмету устаткування підприємств громадського харчування по темі "Машини та механізми для приготування тіста", який пройшов в кафе "Добробут" міста Жовті Води;
·       урок «Кулінарна мандрівка» в групі 2КК-16 з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по темі "Технологія приготування холодних страв та закусок". Учні підготували цікаві доповіді про кулінарні  традиції Франції, Індії, Росії, Японії, Китаю, Єгипту. Розповіли про приготування холодних страв та закусок в цих країнах;
·       урок змагання «Що? Де ?Коли?» в групі 2КК-16 за темою «Технологія приготування солодких страв та напоїв».
В 2019 році проведен  бінарний урок в групі 3КК-18 на тему "Приготування виробів з бездріжджового тіста "
Розробила  ККЗ  по темі "Приготування виробів з дріжджового тіста" для метод центра.
Прийняла участь в творчій групі:
·       по підготовці тестів для II етапу всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії "Кухар";
·       по підготовці тестів для обласної олімпіади з професії "Кухар 3 розряду".
Прийняла участь в обласному проекті "Строката планета: страви народів Європи". Створен відеофільм.
В 2020 році пройшла онлайн - курси "Академічна доброчесність", та
проведен інтерактивний урок з географії, англійської мови та технології приготування їжи по темі "Знайомство з Великою Британією"



Комментариев нет:

Отправить комментарий